Läsare,  Rävsång

Sommaren

… som bara inte får ta slut, riktigt än. Min semester blev lite splittrad, så nästa omgång kommer först till helgen, från 18 augusti och två veckor framåt. Sensommarhetta, skriv under parasoll, grillat till middag. Sånt vill jag också ha.

Vad jag skriver på? Har ni läst Fågelbarn? Ja, då kan ni nog ana.

Jag blir åter den 2 september, för ett mer frekvent bloggande, ett fönster in i mitt skrivande, och en nedräkning inför årets bokmässa, som ju blir nåt alldeles särskilt. Eftersom jag ska ha mitt första seminarium som författare, då, och redan nu nojjar över vad jag ska ha på mig.

Vill ni se mitt bomässeschema kan ni klicka här! Där står dagar och tider, så ni vet när ni kan träffa mig.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *