Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Bokmässan 2017

KUPP!

3 kommentarer

 • cyndi
  16 september, 2013 at 11:13

  Yttervägg och rulltrappa.
  Men fel ställe liksom.
  Jag är där.
  Lite i fantasin då.
  För dig Christin 🙂
  Göteborgshöst är för kallt för mig.

 • Christin
  16 september, 2013 at 14:18

  Inte alls i fantasin, utan i tanken. Och det kommer jag känna 🙂

  Jag hoppas vi en dag ses på just den här platsen. Tänk, så gott det kommer göra.

 • cyndi
  17 september, 2013 at 07:17

  Såklart vi gör, Christin.
  Såklart vi gör 😉
  Men hur?

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow