Författarskap

Så pass?

Jag blev visst citerad av Göteborgs-Posten igår. Knepig känsla. Min omedelbara reaktion var gapskratt, liksom. Och sen, men, det är ju bara JAG. Varför citerar de MIG?
Jag måste sluta tänka så litet om mig själv. Kan ju knappast vara hälsosamt.
Snarare; DET ÄR VÄL KLART ATT DE CITERAR MIG, JAG SÄGER JU SÅ MYCKET HELA TIDEN.
Så.
 
 
För att väga upp den underliga bilden (citat svåger; ”Men, det där är ju inte hon!”), lägger jag upp en mer rättvisande:

Foto: Ola Kjelbye

Så. Det var mest det. Adieu.

 
 

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *