Bokmässan i Göteborg

Såhär ser jag ut idag!

Lågskor, puffkjol, linne, kavaj. Utsläppt hår. Ni hittar mig nog. Vi ses i vimlet!

Och bara för att det är så oerhört väldigt viktigt för mig: 26 personer föranmälda. Jag tror vi spräcker 30. Det blir sååå många fler personer än 10, det. Fantastiskt!!! Jag tror ingen riktigt förstår hur jäkla glad det här gör mig!!!!!!!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Lovable

    Prima ballerina som dansar över sköra ord som bär spännande berättelser. Så ungefär känns det när jag ser bilderna. Loving it! Kramar och lycka till! Helena

  • Christin

    Tack! 🙂 söt du är. Jag fick komplimengar igår, ska jag säga. Tillsammans med mycket energi. Det är alltså så man ska göra; sticka ut, på ett positivt sätt. Underbart.

    Fixar din tidning idag!
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *