Böcker,  Författarskap

Steglitsan

Vilken ocatchy titel, eller? Har aldrig hört detta ord förut. Blev tvungen att googla.

Steglits = fågel

Enligt Adlibris släpps boken i november. Vi får se. Men hennes böcker längtar jag alltid efter. När jag tänker på hennes böcker, kan jag förstå de flesta läsares längtan efter en författares nästa bok, nästa bok … jag är ju i regel en dålig läsare. Eller, kräsen. Jag har mina FÖRFATTARE, liksom. De som skriver så att det stämmer överens med vad jag själv bär omkring på inombords. Och de som skriver så att det skär snett. Vilket, tyvärr, gäller de flesta jag läser. Men Donna Tartt är min musa. Och Tana French. Och Marisha Pessl … som snart släpper nytt. På ENGELSKA. Bah.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *