Litteraturevenemang

Alice Munro

… var en av våra förhandstippade i butiken. Jag hade dessvärre inget med gissningarna att göra, men heja vår butikschef Emma Salomonsson! Här på en bild från min lilla releasefest på lilla Akademibokhandeln, Frölunda Torg. Ja. Där jag jobbar.

Och jag lovar, jag är inte alls så tyken som jag ser ut just här …

 

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *