Läsare

Frågor till en författare

Jag vill ha er hjälp. Ska skriva en föresläsning, och behöver veta vad ni vill veta om mig. Vad undrar man när man läser mina böcker, eller ser mig? Det vore finfint om ni ville dela med er av era undringar. Då kan jag bygga föresläningen på dessa, tänker jag.

Skriv i kommentarerna, så samlar jag in om några dagar.

Jag kommer så klart också besvara frågorna i ett senare inlägg. Men inte förrän efter 11 oktober …

Monterminglet hos Gilla Böcker under bokmässan. Med glas i högsta hugg. Skoj, var det.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

  • alekzandra

    Vad läser du för böcker? Vad läste du när du var ung? Hur kom du in på gotik? Vart börjar du i en ny bok? Kommer du fortsätta på samma tema?

  • Alma

    Kanske något om hur du får ihop historien: mindmap? Postitlappar på en vägg? Eller gör du som jag och bara skriver på där det känns kul och så sitter man till sist med en massa scener som inte hänger ihop och…. Nej just ja, det är ju vad som skiljer hobbyförfattaren från yrkesförfattaren, förmågan att få ihop en bok. Hur gjorde du?? Tack.

  • Anonym

    Det är alltid spännande att höra spök-snack. Kanske någon självupplevd spökhistoria? Var tar du insperation till din spöktema i dina böcker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *