Rävsång

Inför Simone

… satt jag hos systerbarnen och tittade på Gruffalo, the movie. Superfin. Sen pärlade vi. Pratade. God dag. När jag kom hem satte jag mig och spelade Guild Wars. Vad författare gör när de INTE skriver. Fast de borde. Dock kan jag avslöja att det går bra. Det blir en fin berättelse. Och jag tror jag lyckas fånga själva kärnfrågan; what is love?
Really?

 
Fast på svenska, så klart.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *