Förlag

Förlaget läser

… nu, och återkommer nog nästa vecka. Men något jag lärt mig är att sådant kan ta längre tid, också. Så det bästa är att glömma bort att jag lämnat in ett manus till tredje boken och fokusera på annat. Typ, middagen ikväll, eller att boka en klipptid.

Ja, ikväll kommer mor och lillebror. Sen bor lillebror hos oss över helgen. Han är inte speciellt liten, 21 år, men tycker det är kul att hälsa på. Det är så konstigt, ändå. När han var bebis var jag 9 år, och nattade honom med välling. Nu är han nästan två meter lång med rakad skalle och muskler.

Och, nästa helg igen fyller jag 30 år, och ska laga middag för 18 personer. Yes, sir. Bråda dagar, massor av annat att tänka på. Någonstans emellan kommer jag nog sitta här, också, och samla på inspirationsbilder till bok fyra i stil med den här:

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *