Rävsång

Mardrömmar & ullkjol

För någon natt sedan drömde jag att kunderna jagade runt på mig i butiken, att jag försökte besvara deras frågor, hjälpa alla, men att det ändå blev sura miner hos vissa. Vilket motsvarar verkligheten ganska så exakt. För att få lite andra intryck, och slippa jobbdrömmarna, såg jag och Kristoffer World War Z häromkvällen. Tänkte att jag då skulle bli ”nollad” i huvudet. Istället jagades jag av zombies genom hela natten. I natt drömde jag att butiken var knökefull med kunder, och klockan var halv nio på kvällen, det vill säga, en halvtimme efter stängning. Jag gick runt och berättade för kunderna att vi hade stängt, att de vänligen skulle dra sig mot utgången, men de lyssnade inte. Så jag släckte några av lamporna i taket. Så att kollegorna i kassan inte kunde se något när de tog betalt.
Jag vaknade med hårt, hårt hopbitna tänder.

En rolig grej är att jag har köpt julkjolen nu:

Från Jumperfabriken, så klart! Sååå pepp på deras 60-talskollektion till våren, också!! En försenad födelsedagspresent. OCH, idag ringer förlaget med detaljer. Efter det kan jag berätta vad som bubblar under ytan på den här bloggen …

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *