Författarskap

2 år senare

… kan jag sitta helt stilla, en stund, med blicken riktad tom framför mig, och verkligen inse vad jag faktiskt gör, vad jag faktiskt varit med om. Jag är verkligen författare. Alltså, verkligen. Skriver, och får texterna publicerade av ett fantastiskt förlag, och är med på utbudsdagar och biblioteksjippon och skolsamlingar och bokmässor, jobbar med böcker och skrift dagligen. Det är ju galet, egentligen. Att det här verkligen är min verklighet. Sedan är ekonomin inte fet, eller stabil. Men successivt blir den. Och jag är väldigt lycklig.

Det tog sisådär en 7, 8 år.
Tur att man inte vet allt innan man börjar …

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *