Författarskap

Bokslut är tråkigt

… på ett lite roligt sätt. Som om jag varje gång ställs inför ett massivt berg, bit för bit klättrar, och sen står där, på toppen, queen of the world.

Det är så lustigt. Jag ville inte bli egenföretagare när jag var ung. Jag ville inte bo i lägenhet, heller. Så gör jag båda grejerna nu, och tycker att det är ”på ett lite roligt sätt”. Man får nog det man behöver av livet. Men jag hoppas att min dröm om hus en dag också blir något som livet tycker att jag behöver. Vi var i Stugan nu, över nyår, och på bara två dagar kommer jag ner i varv på ett sätt jag aldrig klarar av här, i stan. Och massor av idéer och skriv poppar upp. Så funkar jag.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *