Skrivande

Kände inspiration till bok fyra

… så jag satte mig ner igår, och tecknade lite. Blev såhär:
 
 
När jag är klar med Hanna-serien ska jag ha plöjt den svenska faunan. Är min tanke. Typ. Och så ska mina böcker se neeedrans snygga ut i bokhylla, bredvid varandra. Alltså ska ni äga ett ex av varje, mmmkey?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *