Rävsång

Rävsångs omslag!

Nu är omslaget till Rävsång äntligen färdigt! Det har varit lite klurerier (som vanligt, jag har alltid saker jag vill ändra …), men denna vecka släpps både omslaget och Svensk Bokhandels höstkatalog, där min bok skulle vara med, varför vi behövde bestämma oss.

Omslaget blev inte som jag tänkte mig det från allra första början, då jag var väldigt rävfokuserad och fantiserade om varma, orangea toner. Ändå, det är en bild som växer i mig. Som jag tycker om mer och mer. Där finns massor av detaljer som omslagsmakarna plockat ur storyn, detaljer man vet om bara man läst. Stjärnor, ändlösa vägar, en ung man med sin gitarr, en skugga som följer några steg bakom.  

Längtar så tills jag får se boken i tryck!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *