Rävsång

Rävsång till tryck!

Igår, 1 juli 2014! Så himla skön känsla, NU går jag på riktig semester … och för att fira, som man absolut SKA, köpte vi en liten prinsesstårta!
Liten och rund, och god.

Och så tittade vi på Övergivna rum, en dansk dokumentär, rekommenderas!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Elin

    Grattis till semestern! (och bok på gång förstås!) En annan kommentar: OMG! ni har samma kakel i köket som i mitt barndomshem (också familjebostäder, antar jag…) Nån gång på tidigt nittiotal köpte mamma sån där vit klisterplast, klippte fyrkanter och klistrade över allt, så sen såg det (nästan) ut som vitt kakel. Hade nästan glömt hur det BRUKADE se ut!
    Ja ja, det var det. Första kommentaren från mig här hos dig. hej hej! 🙂

  • Christin

    Åh tack, o kul att se dig här! 🙂 det blir släppfest i slutet av augusti. Återkommer med inbjudan.. ja, det satt vita plastrutor över, men tyckte inte det var fint så jag slet bort dem! 🙂 haha.. men kaklet lär vara från längesen. Köket är inte pinfärskt men en del av charmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *