Författarskap

Författarlunch idag, 12:30!

FÖRFATTARLUNCH MED CHRISTIN LJUNGQVIST

TID & PLATS

OKT16
När:
Torsdag 16/10, kl. 12:30
Butik:
Göteborg Avenyn
Torsdagen 16 oktober kl. 12.30 besöker Christin Ljungqvist Akademibokhandeln Avenyn och berättar om sin senaste bok, Rävsång. Varmt välkomna att ta del av ett inspirerande lunchsamtal med en av Sveriges främsta författare för unga vuxna.
Christin Ljungqvist är född 1983 i Vallda, utanför Kungsbacka, och bor idag i Göteborg. Hon debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en genreöverskridande roman som nått såväl unga som vuxna läsare. Hon bloggar, jobbar i bokhandel och målar gärna vid sidan om sitt skrivande, och beskriver sig själv som en spöktroende drömmare.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

 • Jonna Lindberg

  Hade jättegärna kommit om jag inte bott så långt bort! Vill förresten uppmärksamma dig på att länken till Mats Strandbergs blogg inte funkar, det står ett www för mycket. Såg det nu och tänkte att det var lika bra att säga till 🙂

 • Anonym

  SÅ glad att du är tillbaka! Jag älskar att läsa om alla skrivprocesser och du beskriver din så intressant.

 • Christin

  Synd att du missar, men tack för peppen! Känner att all sådan är välkommen just nu … 🙂

  Såg ju detta, ska försöka ändra länken men något verkar knas med blogger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *