Författarskap,  Läsare

Kommentera mera

Jag ser er allt. Men det är sällan man (jag generaliserar, och inkluderar mig själv) tar sig tiden att kommentera när man läser på bloggar (om det inte är någonting som gör en förbannad). Därför vet den som skriver (nu menar jag mig själv, bara) sällan om det som skrivs är till någon nytta, glädje eller förargelse för någon annan. Givetvis går det att gissa lite lätt, utifrån besöksstatistiken. Ändå är detta det enklaste sättet:
Charlotte sa…

Jag blev så glad när jag såg att du var tillbaka i bloggen igen! Att följa ditt skrivande ger mig mer inspiration än du kan ana; du är en boost för oss med manus i byrålådan! 🙂

Så tack snälla för att du börjat blogga igen och låter mig följa med på din resa! 🙂

Kommentera mera. Bli mitt sceni: en grupp människor som skapar tillsammans, byter åsikter, diskuterar och frågar och svarar. Jag är inte farlig eller märkvärdig på något sätt, och era ord är mycket värda för mig.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

  • Anna

    Jag kan bara instämma med Charlotte! I och med att ditt bloggande gått i vågor har mitt följande gjort detsamma. Men instämmer verkligen med Charlotte vad gäller inspirationen. Dock har jag inget manus i byrålådan ännu, men att jag hittade din och andras författarbloggar har garanterat bidragit till att jag äntligen börjat prioritera min egen skrivardröm och just nu går en skrivarkurs. Känns galet bra! Och så ser jag fram emot att läsa Rävsång som jag ännu inte läst och kommer nu – igen – med spänning följa dina nya projekt. Ha det fint och tack för all inspo! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *