Fågelbarn,  Kaninhjärta,  Vita Tigern

Lånad 3600 gånger

… på biblioteken, vilket genererar lite kosing, med betoning på lite. Men jag är ändå nöjd och förvånad!

Dock tar jag mig inte in på denna eminenta lista.

Och med detta sagt tänker jag fortsätta mitt morgonskrivinnanfrukost.

God morgon!

Alltså … råkade kika i mitt picasa-album, och känner inte igen gubben. Så jag zoomar, och undrar. Håller musen över. Vips! ”Celebrity photobomb auto #hoffsome”. WTF? Jaja. Hur som helst, lika god morgon.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *