Skrivande

Skriv

Ibland når jag en viss nivå av låg energi, dålig stimulans, under skrivet. Typ som nu. Jag satte det där kapitlet i morse, strax innan frukost, sedan klingade skrivet av och istället blev det slösurf. Jag vet vad jag ska skriva, jag vet hur, men en brännande känsla i huvudet och bröstet, som ett slags rastlöshet, hindrar mig. 
Kaffe brukar inte vara min grej. Kanske jag ändå skulle?
Och sluta slösurfa efter sådant här?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *