Skrivande,  Vita Tigern

3891

Där satt den!

Och bara för att fira bjuds det på några få, få rader:

Just som jag gav efter för min förtvivlan, och den fick mig i sitt
isande grepp, kände jag mig närmast förlamad. Jag blev allt tyngre mot sätet,
allt tröttare, och jag såg på varje medresenär och undrade vart de var på väg,
hur svåra deras liv var när de var som allra svårast. Om de någonsin behövde
fatta samma grava beslut som jag.

En av mina favoritfynd, så himla likt den bild jag själv har av en framtida centralstation.

Retropunk är ett slags hopplock av den ur scifi förgrenade genren steampunk, och retrostilen från 40- och 50-talen. Jag började skriva på min duett för unga vuxna den 21 augusti 2014. Vill ni läsa ikapp er kan ni klicka här, då dyker alla retropunk-inlägg upp. Ni kan också kika på videoserien ”Boken blir till” under SKRIVFABRIK/Mitt skriv, där tredje och avslutande delen hamnar när jag antingen blivit antagen eller refuserad.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *