Författarskap,  Intervjuer & recensioner

Det omöjliga

… i att skriva, eller alls fokusera på någonting mentalt krävande, innan man ska prata i storradio.

Nej, jag går och gör annat. Men det stör mig lite att jag inte har hunnit längre än 11 000 ord, såhär i halvlek, när jag, som ju säger sig självt, borde ligga på det dubbla. Manuset är totalt på 90 000 ord, dock, och det är väl skrytsamt och härligt. Det jag skrivit i november, och får tillgodoräkna mig, är bara 11 000.
Så är det.
Och nu märker jag att jag bara blajjar av nervositet så vi hörs sedan!
12:15 that is.

Hej och hå!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *