Författarskap

Puff: jag gästar Fantastisk Podd!

Nu på torsdag gästar jag Fantastisk Podd! Jag återkommer med topic, samt lägger upp avsnittet, antingen lyssningsbart eller på länk, så får ni kolla in, om ni inte redan hittat denna fanstastiska (!) podd.
Podden drivs av ett gäng författare och skribenter, och på den finns massor av härligt författarsnack om skrivandet av fantastik och SF, någonting jag fortfarande är ganska grön på, men jag hade ett och annat att säga om skrivande rent generellt så klart! Och jag nämner mina redan utgivna böcker (Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång) samt pratar om mitt pågående projekt, vilket är skäl nog till att lyssna.

Så: stay tuned.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *