Författarskap,  Intervjuer & recensioner

Radio P4 Göteborg

Som jag förstår läggs dagens program upp på hemsidan först i morgon, då plockar jag in länken här. Till dess kan jag säga att jag tyckte det var himla roligt, att jag är glad och tacksam som fick komma, att jag är nöjd med dagens prestation. Stefan Livh, programledaren, var himla göteborgsk och god!
Nu ska här ätas gulaschsoppa, sedan tas en promenad på kyrkogården (i vanlig ordning, ni vet?). Och SEDAN ska det skrivas som bara fan, för i morgon blir det ganska lite skriv. I morgon ska vi till Arken Spa, och det är en saga i sig hur, och varför.  

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *