Skrivande

Simon

Stålenhag, jag kan inte nog tjata om denna konstnär bland konstnärer! Han är makalöst fantastisk, och har lyckats skapa ett helt eget universum jag bitvis, faktiskt, känner igen.
Alltså, hade jag inte själv varit en tecknande författare hade jag velat samarbeta med honom inför Ava & Vita Tigern, det är ett som är säkert.

Titta bara:

Jag menar satan i gatan, jag vill att han skriver en bok om sin värld. Eller frågar mig så att jag kan göra det.
Denna är som tagen ur min egen fantasi, hur jag tänker mig svävarna i boken, när de fyller på bränsle. Helt magiskt vacker och realistisk, som att detta redan existerar:

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *