Skrivande,  Vita Tigern

Kroppshydda?

Det borde heta själshydda, istället. Hyddan där själen bor.
Sådant tänker jag på.

Nu ska jag redigera, dricka te ur nyköpt kanna och tycka synd om mig själv för att jag är betyld, tvingas ställa in en helg av fantastiska roligheter, ensam hemma och snart utan toapapper. Alltså, jag ska gå och handla, det ligger en käck liten Ica på hörnet. Men att orka utanför dörren ens … bah.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *