Skrivande,  Vita Tigern

Omarbeta manus + färdigställa illustrationer + maila + svara i telefon + blogga + instagramma + facebooka + värna sitt privatliv

Nej, ni ser; det får inte ens plats i en titel, och än mindre i ett liv. Såhär borde det se ut, snarare:

omarbeta manus + värna sitt privatliv

Jag kopplar ner tills manuset är klart, det vill säga 3 april, tittar ibland till mailen men njuter för det tredje av våren som faktiskt är här. Bara att öva sig i att sitta still på en bänk i solen, utan mobilsällskap? Är en utmaning för nutidens förbannade människa. Därför har jag köpt en vanlig väckarklocka, för att bannlysa mobilen från sovrummet, och när telefonen väl gått sönder? Tänker jag skaffa en med vanliga knappar, utan internetfunktion.
Japp, det är sant; jag är en bakåtsträvande retrotös. Eller, jag vägrar stressa ihjäl mig på grund av en massa teknik.

Götaälvbron, foto: Martin Solede

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *