Förlag,  Skrivande,  Vita Tigern

Ett förlag är valt!

Efter diskussioner, grubbel och en fin insats av Ylva på agenturen har ett förlag äntligen blivit valt! Mitt i sommaren och allt! Tanken var att jag skulle vänta med beslut tills augusti men det blev liksom klart efter agenturens input, så jag meddelade förlaget per sms och nu är saken bestämd, alla jätteglada, jag lättad och pepp; det här blir KANON!
Papper skrivs först i höst, varför jag håller lite på vilket förlag det är. Men för sjutton gubbar; här ska firas! FIRAS!
Fortsätt njut av sommaren nu, det tänker jag göra. 

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *