Skrivande

Jag bara råkade

… skriva lite rymdskräck idag, i väntan på förlagets första redigeringsrunda. Och jäklar vad det känns i hela kroppen. Detta kan ju också bli storslaget, helt klart.

Nu mår man.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

  • Christin

    😉 det ÄR underbart! Men rasande snabbt; boken blir verkligen inte tjock. Undrar om jag gör nåt fel eller om den inte är menad som längre …

  • Skriviver

    Alltså, olika berättelser passar ju i olika format, och det är på något sätt svårt att tänka sig att du gör något fel 🙂 Jag tror den ska vara en tunn bok. Jag älskar tunna böcker (tjocka också förstås) och ärligt talat finns det inte tillräckligt måna av den tunna sorten. Jag vet inte var det beror på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *