Skrivande

Jag + Stadsbibblan = sant

Jag brukar sitta hemma och skriva, då jag störs extremt lätt av ljud. Men så skulle Pelle plugga, och vi snackade ihop oss om att sitta någonstans i stan tillsammans, och det blev Göteborgs Stadsbibliotek idag klockan 10. Och vilken dag! Bästa skrivdagen ever! Alltså, ungefär samma mängd text som under en hemmaarbetsdag men med ett underbart pirr i kroppen, och efteråt god energi (inte helt dränerad); this is the shit! Såhär ska jag göra! I morgon igen!
Annars händer det här; igår blev jag uppringd av en potentiell arbetsplats, en vuxenarbetsplats. Verkar mycket spännande, intressant och lovande, vi ska höras igen på fredag. Och i helgen plockade jag och maken svamp. Japp, sopparna har kommit. Åtminstone enligt GP. Vilket fick oss att åka ut. Men vi hittade bara två, resten blygsamma kantareller. 
Tystnaden i skogen, lugnet; det var underbart. Det gjorde susen. Jag smög runt bland tallarna och såg mest ut såhär:

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *