Fågelbarn,  Läsare

De tio (10)!

Under den gångna veckan låg en tävling uppe här på bloggen. Tio (10) Fågelbarn skulle lottas ut och exakt, precis tio stycken läsare ville tävla. Alltså är saken biff!

GRATTIS!!!
 1. Linda (Skriviver)
 2. Liv (Lugn. Det ordnar sig.)
 3. Anna
 4. Michaela
 5. Sara Pepparkaka
 6. Åsa C
 7. Linn
 8. Elvira
 9. Charlotte
 10. Carola
Ni ska ha fått ett mail av mig – om du inte har det kan jag ha skrivit fel mail, då får du höra av dig ASAP! 
Böckerna skickas senare i veckan. 
Grattis igen och trevlig läsning!

(Bilder lånade från: Prickiga Paula, CRM Nilsson, Frida och mig själv)

Bildresultat för fågelbarn

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

9 kommentarer

 • Kära Syster

  Kul med tävling, så himla trist att jag inte "hann" vara med. Men tack vare Lugn Det Ordnar Sig och Skriviver har jag nu hittat hit ordentligt och det känns som en mycket sympatisk plats på internet. Har redan hittat både lugn och självdistans bland inläggen.

  Jag har såklart hört talas om dina böcker sedan länge, men nu tänker jag på riktigt slå slag i saken och införskaffa. Dina övriga bloggläsare har övertygat mig. 🙂

  /Anna

 • Christin

  Men hej Anna, och tack för din kommentar! Så roligt att du hittat hit! 🙂 här finns en hel del att ta igen … skriver du själv kan min etikett Att vara nåt att kolla in. Etiketterna finns i ett moln på högerkanten, en bit ner.

  Och läs mina böcker! Do it! De är skitbra, jag svär.

 • Christin

  Paula – ja, den var så fin tyckte jag! Så personlig, liksom. Det känns väldigt särskilt att se mina böcker i händerna på nån annan 🙂 Och roligt att höra att du tyckte om! Snaaaart kommer jag med en ny bok … det kanske blir till våren, om vi har tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *