De tio (10)!


Under den gångna veckan låg en tävling uppe här på bloggen. Tio (10) Fågelbarn skulle lottas ut och exakt, precis tio stycken läsare ville tävla. Alltså är saken biff!

GRATTIS!!!
 1. Linda (Skriviver)
 2. Liv (Lugn. Det ordnar sig.)
 3. Anna
 4. Michaela
 5. Sara Pepparkaka
 6. Åsa C
 7. Linn
 8. Elvira
 9. Charlotte
 10. Carola
Ni ska ha fått ett mail av mig – om du inte har det kan jag ha skrivit fel mail, då får du höra av dig ASAP! 
Böckerna skickas senare i veckan. 
Grattis igen och trevlig läsning!

(Bilder lånade från: Prickiga Paula, CRM Nilsson, Frida och mig själv)

Bildresultat för fågelbarn

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

9 kommentarer

 • Michaela
  14 september, 2015 at 09:36

  Det här var helt klart världens bästa tävling! 🙂

 • Christin
  14 september, 2015 at 10:03

  🙂 roligt att du tycker!! Jag tycker det var roligt att ni ville vara med!

 • Kära Syster
  14 september, 2015 at 11:18

  Kul med tävling, så himla trist att jag inte "hann" vara med. Men tack vare Lugn Det Ordnar Sig och Skriviver har jag nu hittat hit ordentligt och det känns som en mycket sympatisk plats på internet. Har redan hittat både lugn och självdistans bland inläggen.

  Jag har såklart hört talas om dina böcker sedan länge, men nu tänker jag på riktigt slå slag i saken och införskaffa. Dina övriga bloggläsare har övertygat mig. 🙂

  /Anna

 • Christin
  14 september, 2015 at 13:41

  Men hej Anna, och tack för din kommentar! Så roligt att du hittat hit! 🙂 här finns en hel del att ta igen … skriver du själv kan min etikett Att vara nåt att kolla in. Etiketterna finns i ett moln på högerkanten, en bit ner.

  Och läs mina böcker! Do it! De är skitbra, jag svär.

 • Kära Syster
  14 september, 2015 at 16:00

  Haha, jag tror dig! 🙂 Och tack för tips, ska kolla! (Ähum, klart jag s k r i v e r…)

  /Anna

 • Skriviver
  14 september, 2015 at 20:50

  Yay! Håller helt klart med Michaela – definitivt världens bästa tävling!

  *tyst glädjevrål*

 • Christin
  15 september, 2015 at 10:54

  Haha, så goa ni är! 🙂

 • Paula Högström
  15 september, 2015 at 11:29

  Kul att du lånat min bild! Tyckte så mycket om boken!!

 • Christin
  15 september, 2015 at 11:34

  Paula – ja, den var så fin tyckte jag! Så personlig, liksom. Det känns väldigt särskilt att se mina böcker i händerna på nån annan 🙂 Och roligt att höra att du tyckte om! Snaaaart kommer jag med en ny bok … det kanske blir till våren, om vi har tur.

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Blogglovers!

14 januari, 2019

Det händer nu

9 april, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow