Jag = 4 år gammal idag!


Som författare, that is! Helt missat det här. Tur man har Facebook som påminner och en blogg att gräva i.
Alltså, för 4 år sen ringde Gilla Böcker och sa att de ville ge ut min debutbok Kaninhjärta. Det har varit, och är ännu, en sjujäklars resa. Som jag längtar tills jag håller min nya bok i handen. Som jag längtar tills jag är här igen:

Mer Kaninhjärta-inlägg hittar ni bland etiketterna här till höger.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

4 kommentarer

 • Libertin
  6 oktober, 2015 at 23:22

  Åh! Men du, grattis på födelsedagen! Vilken grej!

 • Chriss
  7 oktober, 2015 at 11:32

  Åh, vad roligt, grattis!

  Jag minns faktiskt fortfarande hur jag läste korr på Kaninhjärta (tror det var bland det sista jag gjorde på min praktik hos Gilla) och hur jag satt med tårar i ögonen när jag läste sista meningen :')

 • Christin
  7 oktober, 2015 at 19:21

  Libertin – tack! Det är verkligen en grej! 😉

 • Christin
  7 oktober, 2015 at 19:21

  Chriss – söta du 😉 och det var inte meningen att göra nån ledsen … haha.

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Spöktimmen

17 mars, 2019

Mitt barn – min musa

23 september, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow