Läsare,  Vita Tigern

Vi renoverar

Därav tystnaden. Jag skriver knappt nåt men det jag hinner bland papp, plast och spackelspadar blir faktiskt lysande. Så det är gott. Och så ska det fortsätta tills 26 oktober. Men det dyker nog upp ett och annat pip här också. Jag glömmer er inte. Faktiskt tänker jag på er, boken och det som komma skall hela tiden, medan jag drar penseln längsmed lister och slipar bort skarvar.
Gott är det, att jobba med kroppen. Riktigt gott. 
Hej så länge!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Christin

    Renoveringen går fint! Vi sliter verkligen som djur … där är vi lika, mannen och jag 🙂 och skrivandet går också fint. Men det vore bra att få lite mer tid på dagarna känner jag. Längtar till dagen då jag trycker på SKICKA och manuset fladdrar iväg till förlaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *