Författarskap,  Vita Tigern

Sjätte illustrationen

Fanny, tjejen på fotografiet från 2000-talet. Hittad i en övergiven husruin i Kransområde Väst. Jag tänkte jag skulle göra en Stephen King med den här. För ni ser väl? Att det är jag?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Amanda

    Tänkte just kommentera att "Linnea" var ruskigt lik dig när jag läste att du även skrivit det. Fint självporträtt! Gillar den här miniserien med illustrationer (och tror att jag kommer gilla den ännu mer när jag läser boken och går tillbaka och tittar).

    Kram Amanda!

  • Christin

    Tack för din kommentar! Och roligt att du gillar! Ja, som sagt vill förlaget inte ha med illustrationerna tyvärr, men det kan ju bli nåt av dem ändå. Kanske en egenutgåva, eller en "special edition"? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *