Manus inlämnat


…  till förlaget och det är en väldig lättnad! För jag har lite annat att tänka på, eller “skrivkramp” som jag kallar det. Ser ni? Var krampen sitter?

Förläggaren svarade ganska direkt och sa att hen läser omgående och hör av sig snart. Om JA från förlaget släpps boken som tidigast våren 2017, med andra ord blir det inget nytt från mig i år heller. Lilltutan kommer i mitten av sommaren så ett höstsläpp går inte, då vill jag bara vara mamma. Och om nej från förlaget kan jag jobba om manuset först nästa år, mina tankar är redan grusiga och revirhetsande och boförberedande – det var knappt att jag fick ur mig slutet av Vita Tiger. Men redigering är en helt annan sak. Då är liksom ramarna satta och man har nåt att utgå ifrån. I love att klippa och klistra! Dessutom är man flera i skrivet. I love att vara flera!
Så, det är nu det gäller. Håll tummarna!!!
Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Barnboksmanus inlämnat

Vi får inte komma in!

8 kommentarer

 • Michaela
  5 februari, 2016 at 19:16

  Åh dubbelgrattis!! Jag håller tummarna för att allt slutar bra! 🙂 Fira med alkoholfritt bubbel!

 • Libertin
  5 februari, 2016 at 19:21

  Men GRATTIS! Så roligt!

 • Annika Estassy Lovén
  6 februari, 2016 at 03:00

  Stort grattis till både mage och manus!

 • Christin
  7 februari, 2016 at 12:52

  Michaela – alkoholfritt bubbel är inte tokigt! När vi var nere på Falkenbergs Strandbad hade de en asgod variant, Alain Milliat hette tillverkaren, och jag drack Pink Grape Rosé (tror jag) med en isbit i. Rekommenderas!!

  Libertin och Annika – tack 😉

 • cyndi
  10 februari, 2016 at 10:11

  Grattis Christin till Lilltuta och ny bok på G.
  Blir roligt att följa bådas färd framåt.

 • Christin
  10 februari, 2016 at 10:20

  Tack Cyndi! Ja, en särdeles spännande vår, detta 🙂 mycket, mycket, MYCKET som ska/kan hända.

 • Anna
  11 februari, 2016 at 19:34

  Så härligt, stort grattis!

 • Josefine
  18 februari, 2016 at 09:05

  Vad roligt! Stort Grattis Christin!

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow