Funderingar & tips

Tyvärr i ett sketland

… men kolla in den här steampunk-baren i Rumänien?! Vi har bara en steampunk-bar i Göteborg, en, och den har jag varit på nu. Det behövs fler. Luriga, temabeständiga barer med små lönndörrar till nya rum och massor av knäppa drinkar. Ett ställe att bli salongsberusad och tappa bort sig lite på. Jag är så trött på mainstream, aveny-krogarna har verkligen inte fattat nåt, jag menar titta:

2

8

21

Fantastiskt.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Christin

    Ja, eller hur? Men Rumänien … usch, jag tänker på illa behandlade barnhemsbarn, romer och en regering som skiter i att göra rätt för sig. Men coola barer kan de minsann få fram. Vi får hoppas Göteborg skärper sig på den fronten, och Malmö! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *