Böcker

Betygsätt böcker, och gör det nu

… för då blir det lättare för kunder att köpa dem. Tror jag. Faktiskt.
I’m talking to you, Svenska Dagbladet. Och Göteborgs-Posten, Dagens Nyheter, och så vidare. Och jag säger det i egenskap av författare – jag menar, man betygsätter redan skivor och filmer. Böcker är inte mycket finare än så. Jag hade helt klart köpt fler böcker om jag fått dem på en skala.
Så är jag funtad. Japp.
Särskilt nu, med unge – allt måste vara lättfattat och snabbt, annars hinner jag inte.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *