Agentur,  Skrivande,  Vita Tigern

Hur många sidor blir boken i tryckt format?

Jo, i runda slängar antal tecken inklusive blanksteg delat med 2 100. Hälsar min agent.
Alltså Vita Tigern = 265 sidor.

Hur många sidor skulle din bok bli?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

 • Michaela

  Kan det där verkligen stämma? Kanske det gör det, men i så fall skulle mitt NaNoWriMo-manus bli endast 130 sidor. Känns som väldigt lite!

 • Amanda

  Michaela: 50 000 ord (om det är det ditt manus ligger på!) är ungefär lika mycket som The Great Gatsby, som brukar ligga på mellan 120-180 sidor beroende på utgåva. Så i runda slängar stämmer det nog!

 • Christin

  Jag har kollat med min senaste bok, Rävsång – den är 437 418 tecken ink. blanksteg, och skulle enligt denna uträkning bli 208 sidor lång. Men blev 302 sidor. Så nja. Stämmer väl inte helt klockrent. Lägg på 100 sidor? 😛 isf blir Vita Tigern runt 400 sidor, tjockaste boken hittills! Hoppas det står nåt vettigt på sidorna också … liksom det viktigaste! :O

 • Michaela

  Haha ja, är ju inte mängden ord/tecken som räknas utan att det som faktiskt står på sidorna är nåt att ha. Men ja, är ju inte riktigt entydigt hur en ska räkna, så bäst kanske att fokusera på att producera så bra text som möjligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *