Författarskap,  Vita Tigern

Mail från förlaget

Fast det är så klart hemligt, jag får inte säga nåt än. Men det bor en liten, liten nörd i mig som just fick vatten på sin kvarn, så jag måste säga IIIIIIIIIIHHH!!!
Det är som när jag var tonåring och skrev fantasy med min bästa vän – tolv böcker för hand, med egentecknade omslag, stora illustrationer över världen (70cm x 50cm), små lajv om två personer i Valldas skogar. Ja … det var tider, det. 

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *