Litteraturevenemang,  Vita Tigern

2 år senare

… ska jag upp på en scen, igen. Rut tar ju så mycket fokus att jag inte riktigt känner nervositet. Men hon tar också så mycket fokus att jag kan tappa fokus. Tänk, om jag står där, framför alla bibliotekarier i morgon, och TAPPAR FOKUS? Aj aj aj …

Det är alltså BTJ-dagen i Göteborg i morgon, och jag och Kajsa Olofsson, Gilla Böckers/Lilla Piratförlagets PR-ansvariga, ska medverka och presentera böcker. Jag presenterar min egen, så klart, och hon resten av vårens utgivning. Håll tummarna för mig (!!!) ????och oss!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *