Vita Tigern

Bilden media (förmodligen) ratar

… eftersom den

  1. är extremt mörk (jag förklarar strax varför)
  2. innehåller steampunk-glasögon som täcker för ansikte
men det är synd! Ack, så synd! För Ola Kjelbye och jag fick en riktigt bra feeling där, nere vid Klippan i Göteborg, i kallt, rått väder och vind – vi var i vårt esse! Man kan se det! På kröken av min överläpp!

Olyckligtvis gick inte blixtarna av. Och olyckligtvis märkte jag detta, men trodde att det var ett medvetet val av Ola och körde på. Och sen, när Ola också upptäckte, och vi försökte ta om, var feelingen lite avig istället. Så det här är absolut bästa bilderna i gränden! På tok för mörka för förlaget att köpa in! Nesligt! 

Jag ser nästan ut som en av karaktärerna i Vita Tigern som väntar i just en gränd, minus svart mask, vapen och manligt kön. 

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *