Författarskap

Lärare! Bibliotekarier! Se hit!

Det är dags att boka mig, för jag är så, så taggad att prata om Vita Tigern, prata om skrivandet, svara på frågor, fråga tillbaka, kanske lära ut till dem som bär på ett skrivbegär! Såhär tänker jag mig upplägget för ett besök på bibliotek/skola en lektion: jag (pratar om)
➤ mina böcker
➤ varför jag skriver böcker
➤ hur jag gör när jag skriver böcker
➤ om det är som jag trodde att det skulle vara, och varför jag inte slutar fast det är jobbigt ibland
➤ läser högt
➤ svarar på frågor

Vill man att jag istället håller skrivkurs/skrivverkstad behövs halv/heldagar alternativt en vecka. Jag lär ut till alla åldrar från cirka 13 år, dock inte i samma grupper då det är svårt att tillgodose allas kunskapsnivå då.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *