Vita Tigern

När jag kramade henne för första gången

… kom en djup suck ur mig. Det var som att en cirkel slöts, en sedan länge ständigt snurrande. Hon är här nu, och hon är vacker. Min vita, vita tiger.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Christin

    Lustigt nog hade jag inte alls samma känsla för mina tidigare böcker – med Vita Tigern är det speciellt. Jag har velat släppa bok inom fantastiken sen jag var tonåring, och jag har velat ha min egen karta också. Det är helt klart en cirkel som sluts nu när dessa drömmar blir verklighet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *