Boktävling – Vita Tigern!


Så var det äntligen dags att dela ut lite böcker även här! Man får en signerad bok, ett bokmärke och ett klistermärke. Skriv i kommentarsfältet varför just du ska vinna, om en vecka väljs 5 vinnare ut. Heja!!

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

6 kommentarer

 • Amanda Backlund
  10 april, 2017 at 09:15

  Hurra! Hmm, varför ska just jag vinna? Det är nog tredje gången jag försöker vinna ett ex nu så jag ger i alla fall inte upp 🙂 Dessutom måste jag komplettera min samling, jag äger dina tre tidigare böcker och älskar dem! Och kanske för att jag sommaren 2015 aldrig vågade ta med Kaninhjärta och få den signerad när jag såg dig på stadsbiblioteket. Jag jobbade där under 7 veckor och lyckades aldrig ta mod till mig då jag inte ville störa samt var starstruck. Ett fint litet vinstpaket med Vita tigern skulle göra mig väldigt glad!

  /Amanda, amandabacklund@live.se

 • Ann-Charlotte
  10 april, 2017 at 09:44

  Jag borde vinna för att det finns två läsare i det här huset, både sonen och jag vill veta mer om Vita Tigern. Eller för att det är vår?! Eller för att jag bor i Vallda 😉

 • Kugge / Michaela
  10 april, 2017 at 14:19

  Jag vill vinna för att jag så otroligt gärna vill läsa din bok efter att ha följt med resans gång. Dessutom verkar den ju så himla intressant! 🙂

 • Stenbacka skolbibliotek
  10 april, 2017 at 18:44

  Så roligt med tävling! Min motivering är att jag skulle vilja komma undan reservationskön som är på "Vita tigern" på mitt skolbibliotek och retas lite med eleverna med ett eget exemplar med den värdefulla signering av författaren själv, boknörd som jag är =) Och såklart för att retas lite med min bokcirkel =)

 • Mia Hansne
  11 april, 2017 at 13:56

  Så samlingen blir komplett, och eftersom jag har för lite bokmärken och definitivt för lite klistermärken!

 • Annelie @enbokstavitaget
  11 april, 2017 at 14:14

  Åh vad roligt!

  Jag vill vinna ett ex pga 1) vill läsa om mitt älskade Göteborg, 2) vill läsa din steampunkversion av Göteborg (peppen!), 3) vill få ett coolt bokmärke (vilken bra idé att göra bokmärken!)!

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Spöktimmen

17 mars, 2019

Mitt barn – min musa

23 september, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow