Läsare,  Vita Tigern

Boktävling – Vita Tigern!

Så var det äntligen dags att dela ut lite böcker även här! Man får en signerad bok, ett bokmärke och ett klistermärke. Skriv i kommentarsfältet varför just du ska vinna, om en vecka väljs 5 vinnare ut. Heja!!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

6 kommentarer

 • Amanda Backlund

  Hurra! Hmm, varför ska just jag vinna? Det är nog tredje gången jag försöker vinna ett ex nu så jag ger i alla fall inte upp 🙂 Dessutom måste jag komplettera min samling, jag äger dina tre tidigare böcker och älskar dem! Och kanske för att jag sommaren 2015 aldrig vågade ta med Kaninhjärta och få den signerad när jag såg dig på stadsbiblioteket. Jag jobbade där under 7 veckor och lyckades aldrig ta mod till mig då jag inte ville störa samt var starstruck. Ett fint litet vinstpaket med Vita tigern skulle göra mig väldigt glad!

  /Amanda, amandabacklund@live.se

 • Ann-Charlotte

  Jag borde vinna för att det finns två läsare i det här huset, både sonen och jag vill veta mer om Vita Tigern. Eller för att det är vår?! Eller för att jag bor i Vallda 😉

 • Stenbacka skolbibliotek

  Så roligt med tävling! Min motivering är att jag skulle vilja komma undan reservationskön som är på "Vita tigern" på mitt skolbibliotek och retas lite med eleverna med ett eget exemplar med den värdefulla signering av författaren själv, boknörd som jag är =) Och såklart för att retas lite med min bokcirkel =)

 • Annelie @enbokstavitaget

  Åh vad roligt!

  Jag vill vinna ett ex pga 1) vill läsa om mitt älskade Göteborg, 2) vill läsa din steampunkversion av Göteborg (peppen!), 3) vill få ett coolt bokmärke (vilken bra idé att göra bokmärken!)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *