Skrivande

Fantasy för vuxna

… alltså, hur smalt är det? Jag vill gärna skriva lite mer seriös fantasy framöver, jag har massor av manusskisser som nog är för mörka för barn och ändå inte riktigt skräck heller. Bara mer allvarliga, djupgående. Men är det nån idé?
Säljer det?
Läses det?
Nån som vet?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Hanna Axelsson

    Med tanke på hur Game of Thrones, American Gods och andra TV-serier som är baserade på böcker skördar framgångar i världen just nu, och med tanke på att de tre Science Fiction-bokhandlarna i Sverige går hur bra som helst (och majoriteten av deras utbud är ju riktat till vuxna) så säger jag: kör! 🙂

  • Christin

    Hah, good point! Jag ska fundera på att köra … eller så safar jag och skriver YA, för unga vuxna, unga och vuxna 😉 med den målgruppen kan man mygla sig in i båda lägren, faktiskt ganska fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *