Instagram

Dedikation

Vad som ska stå i min nästa bok om den någonsin blir färdig: för min man och min dotter, för mig.

Manuset är cirka 45 sidor långt and counting – ingen aning om hur lång tid den här boken tar att skriva 4 år? Har i vilket fall hört av mig till fem olika ”hus” och skickat de 40 första sidorna för påseende. Om det väcker intresse sporrar det mig att skriva klart, tänker jag.

#skriv #skriva #varförskriverjag #varförjagskriver #skrivabok #skräck #thriller #monark #bokenmonark #hannafagerströmchronicles

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.