Instagram

Dedikation

Vad som ska stÄ i min nÀsta bok om den nÄgonsin blir fÀrdig: för min man och min dotter, för mig.

Manuset Ă€r cirka 45 sidor lĂ„ngt and counting – ingen aning om hur lĂ„ng tid den hĂ€r boken tar att skriva 4 Ă„r? Har i vilket fall hört av mig till fem olika ”hus” och skickat de 40 första sidorna för pĂ„seende. Om det vĂ€cker intresse sporrar det mig att skriva klart, tĂ€nker jag.

#skriv #skriva #varförskriverjag #varförjagskriver #skrivabok #skrÀck #thriller #monark #bokenmonark #hannafagerströmchronicles

Författare till böckerna KaninhjÀrta, FÄgelbarn, RÀvsÄng och Vita Tigern, samtliga pÄ förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt tvÄ stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlÀrare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och tvÄ katter, bygger hus i FjÀrÄs som berÀknas stÄ klart hösten 2019.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *