Övrig utgivning

Steampunk-antologin är på gång!

Det här är väl lite av en doldis, men jag har skrivit en novell till steampunk-antologin 1873 (5e delen i antologiserien 13 svarta sagor) hos Swedish Zombie. Antologisamlingen är en mix av skräckgotik och steampunk, har planerat släpp nu under våren och omslaget har just blivit klart, skapat av Andreas Raninger!

Min novell har arbetsnamnet Råbjerg, får se om den heter så fortsättningsvis också. Den utspelar sig på Jylland i Danmark, i och runt Skagen, åt 1873 och berättas ur en ung, kvinnlig konstnärs perspektiv. Känns väldigt roligt att få ge ut något såhär under lågsäsong i mitt skapande, som del i att skriva kortare, mer lättfattliga saker.

Kommentarer inaktiverade för Steampunk-antologin är på gång!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.