Villa Anneberg i Fjärås


Äntligen! Är bygglovet igenom. Så många turer! Särskilt gällande den sablars stödmuren längst bak på tomten. Nu har vi bygglovet fint på papper från kommunen och kommande vecka ska vi in till A-hus för att göra invändiga val till vårt Villa Anneberg, sedan vankas tekniskt samråd och allt annat som vi är helt gröna på, inte har en aning om, måste lära oss bit för bit. Det. Är. Så. Spännande! När vi klivit in i 2019, börjar det kittla i magen – vi är nära. 2018 visste vi skulle gå åt till formalia och lång väntan, men 2019 är året då huset kommer stå klart, då arbetet börjar på riktigt.
Det märks inte minst när jag börjat titta på saker som nya kökshanddukar …

Bilden ovan är vägen ner mot sjön och allt det gröna till vänster är tomten.

Bilden nedan är sjön, den hemliga stranden och Rut.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Barnboksmanus inlämnat

Vi får inte komma in!

2 kommentarer

 • Ann-Charlotte
  31 januari, 2019 at 15:26

  Spännande! Det är mycket man inte kan … men man lär sig med tiden.

 • Christin
  Christin
  31 januari, 2019 at 17:18

  Hej AC! Och ja.. så är det väl. Än så länge tar vi det hela med ro 🙂

Lämna en kommentar

Kontakt

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan? forfattare@christinljungqvist.se

Arkiv