Fuck it-fasen


Efter viss kreativ dipp på grund av dubbelsyn och oro för detta har jag nu nått en ny fas: fuck it-fasen. Den där jag himlar med ögonen (ögongympa?) så snart det börjar och skiter i att vara sparsam med skärmtid. För det blir ju ändå inte bättre.
Jag ger det ett par veckor till, sen blir det remiss till ögonläkare.
Jäkla ögon.

Med det sagt har jag skrivit några rader på rymdsagan, haft kontakt med illustratören igen (och fått se fler fantastiska skisser!!) och börjat kryssa i rutorna i väggkalender – en inte helt hel orm men med tiden så! Jag har dessutom gått tillbaka till mitt dagjobb på Mild Media och alla goda mildianer. Livet blir faktiskt lite tråkigare utan dem.

Och igår tog vi oss ut, maken och jag! På en sketen måndag åt vi fyrarätters på SK Mat & människor och såg Dylan Moran på Göteborgs Konserthus. It was a bliss! Fast jag nickade till sista kvarten i äkta småbarnsmammamanér.

Ett favoritklipp med Dylan Moran:

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Jag älskar skogen

Barnboksmanus inlämnat

Lämna en kommentar

Kontakt

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan? forfattare@christinljungqvist.se

Arkiv

Populäraste inläggen

Bygga (a)hus!

4 februari, 2019

En förbannad podd

30 juni, 2019

Vi får inte komma in!

10 september, 2019