Fuck it-fasen


Efter viss kreativ dipp på grund av dubbelsyn och oro för detta har jag nu nått en ny fas: fuck it-fasen. Den där jag himlar med ögonen (ögongympa?) så snart det börjar och skiter i att vara sparsam med skärmtid. För det blir ju ändå inte bättre.
Jag ger det ett par veckor till, sen blir det remiss till ögonläkare.
Jäkla ögon.

Med det sagt har jag skrivit några rader på rymdsagan, haft kontakt med illustratören igen (och fått se fler fantastiska skisser!!) och börjat kryssa i rutorna i väggkalender – en inte helt hel orm men med tiden så! Jag har dessutom gått tillbaka till mitt dagjobb på Mild Media och alla goda mildianer. Livet blir faktiskt lite tråkigare utan dem.

Och igår tog vi oss ut, maken och jag! På en sketen måndag åt vi fyrarätters på SK Mat & människor och såg Dylan Moran på Göteborgs Konserthus. It was a bliss! Fast jag nickade till sista kvarten i äkta småbarnsmammamanér.

Ett favoritklipp med Dylan Moran:

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Jag älskar skogen

Barnboksmanus inlämnat

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow