Synas utan att verka


Det är väl en orättvis rubrik – jag verkar! Men väldigt, väldigt lite just nu.

Som i steampunk-antologin från Swedish Zombie med beräknad utgivning senare i höst – en liten, liten medverkan. Eller indirekt i Maria Nilssons och Helene Ehrianderd avhandling om steampunk som genre, där Vita Tigern gör ett framträdande närmare slutet. Ett verk som redan finns. Det är fint, ändå. Att verk som redan finns och börjat slockna blossar upp igen titt som tätt, i olika situationer.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Jag älskar skogen

Barnboksmanus inlämnat

Mitt barn – min musa

2 kommentarer

 • Elli
  23 april, 2019 at 16:01

  Men åh vad häftigt! Visste du om det innan den publicerats?

 • Christin
  Christin
  24 april, 2019 at 07:03

  Visst är det? ? jodå, jag visste – Helene och jag hade kontakt och jag läste ett korrektur av texten innan tryck. Hon skrev så fint och så precist om Vita Tigern!

Lämna en kommentar

Kontakt

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan? forfattare@christinljungqvist.se

Arkiv