Familj & vänner

Elskåp, vattentryck och gungande barn

Elskåpet med byggel hamnade på fel tomt (grannen bredvid), vi saknade vatten till cementgubbarna som skulle gjuta markplattan och försökte ta från grannen men de hade lågt tryck i sina kranar så gubbarna fick ta med vatten i tank istället, kökskaklet som görs för hand i Portugal är slut på lager hos återförsäljare och tar ett visst antal veckor att framställa, Rut bidde syld och sen snabbt frisk igen och ville gunga – jag har många svar på varför jag inte skriver, varken här eller på boken.

Vilken vild virvel vi är i!

Om 10 dagar kommer huset och då ska vi stå där med en flaska skumpa och hysteriska leenden, det är det enda som får plats i mitt huvud just nu.

Vad gör ni andra? Vad pågår i världen utanför min egen?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *